24 Kasım 2010 Çarşamba

DeathSpank 1.0

DeathSpank 1.0





DeathSpank 1.0 (2010/ENG)
DeathSpank 1.0 (2010/ENG)
PC | İngilizce | Geliştirici: hothead Oyunlar | Yayıncı: Electronic Arts | 983 MB
Tür: Macera, RPG
hesapsız yıldır DeathSpank Adalet bir Dispenser, Evil bir galip ve Hero ezilen olmuştur. DeathSpank uzun Artifact adı verilen güçlü bir eserdir aranır vardır. geçmişte bazı bilinmeyen zaman bilinmeyen amaçlar için bilinmeyen eller tarafından Dövme, Artifact DeathSpanks ulaşabilirsiniz artık. Ne Artifact olduğunu

Ron Gilbert Ron Gilbert Destanı Mizah en epik öykülerden biri yepyeni bir tarz esprili mizah ve gülünç iletişim onun komik marka getiriyor hiç bir kahraman ve Artifact bulmak için onun arayışı içeren söyledi.

İki oyuncu Yerel Sidekick Co-op Acemi bir arkadaş sizin kahramanca sidekick olarak senin yanında savaşmak ve hellacious zindan ve gizemli bir kara yoluyla birlikte şekilde çalışır. Yerel co-op ikinci oyuncu için kontrol gerektirir.

Keşfetmek DeathSpank bir Massive Dünya dünya büyük ve eşsiz ve eğlenceli karakterleri, tehlikeli düşmanlar, çeşitli manzara ve tavuk ... tavuk birçok ton doludur.
Bulmak ve Silahlar, Benzersiz Öğeler yüzlerce toplayın, ve silah, zırh parçaları Armor Pieces toplayın yüzlerce ve farklı öğeleri (var mı hiç, tek boynuzlu at poop toplanan ya da bir tavuk başlatıcısı kullanılan) kahramanca yolculuk sırasında ve karakter yeteneklerini özelleştirmek için kullanabilirsiniz ve envanteri.
Sistem gereksinimleri:
Windows XP/Vista/7
 DirectX 9c
1.7 GHz
1 GB RAM



ücretsiz online oyun online oyun online oyun indir ps3 oyunları PSP 3 ps2 hileleri oyunlar için linecheats üzerinde online oyunlar ücretsiz çevrimiçi oyunlar için bedava oyunlar çizgi www oyun download oyunlar bedava online oyunlar için oyun oyunlar oyunu ücretsiz indir ücretsiz oyun indir elbise PSP için oyunlar ücretsiz psp download online oyun gitmek için download online oyun oyunu indir oyun oyunu bedava arabalar oyunu araba oyunu araba oyun oyna oyunu oyna ben ten oyunu ben 10 oyun giydirme oyunu oyun indirme oyunu indir oyunlar indir indir oyun 3d oyunu gemi oyunu karti savaş oyunu giysi oyunu ücretsiz bedava flash player indir giysi giydirme oyunu


0 Yorum:

Yorum Gönder