23 Kasım 2010 Salı

Americas Army Portable









Americas Army Taşınabilir l PC l boyutu 1.2GB İngilizce
Yayıncı: Ordu ABD
Geliştirici: Ordu ABD
Tür: Modern Taktik Shooter
ESRB: TEEN

AMERICA'S ARMY hayatı taklit eden bir oyun. Bir bilgisayar ABD Ordusu ile asker oluşturulan rehberlik etmelidir ve ona yardım ya da onu, kariyer geliştirmeye yönelik bir eğitim almak, ve rütbe tırmanılır. Oyuncular tamamlayarak Yeşil Bereliler statü kazanma girişimi Özel Kuvvetler: Sadece İşveren ziyaret değil ve kayıt değil, aynı zamanda Ordu yoluyla ilerleme ve kendiniz görün ne zengin bir yaşam deneyimi ABD Ordusu offers.In America's Army yapabileceksiniz Özel Kuvvetler Atama ve Seçme (SFAS) process.Players SFAS işlemini tamamlamak alınan bireysel ve toplu eğitim misyonlarına ve elit Özel Kuvvetler rolleri üstlenmesi için fırsat elit 82d Havadan arasında değişen birimleri ile multiplayer misyonlar oynamak için nitelikli bölünme 75. Ranger Alayı için.
Özellikleri
-Benzersiz Kariyer Modu: - işe gelen Özel Kuvvetler ekip lideri için benzersiz karakter özelleştirme bir asker yaratmak ve kariyeri boyunca onu almak sağlar.
-Özel Amerikan Ordusu Lisans: Gerçek Özel Kuvvetler operatörler varlığı herhangi bir askeri konsol oyun gerçekçilik üst düzeyde sağlamak için oyun tasarımcıları ile danışmanlık vardır.
-Otantik silah, teçhizat ve mücadele durumlarda ABD Ordusu konu uzmanları doğrudan gelir.
-Senin yoluna Oyun: America's Army doğrusal bir kampanya tasarıma sahiptir; oyuncuların kendi kariyer yolları seçebilirsiniz. Eğer bazı ordu rolleri (nişancı ya da örneğin el bombası atan asker) odaklanabilir ya da Özel Kuvvetler yeterlilik elde etmek için hedefi farklı roller deneyim.
-Yoğun askeri eylem: Hızlı refleksleri, stratejik planlama ve takım çalışması kullanımı ultra gerçekçi savaş senaryoları içine dalma ordu görevleri, başarılı olmak zorunludur.
-Multiplayer: America's Army kadar 16 oyuncu online olarak bölünmüş ekran kooperatif oyun modu ile birinci sınıf multiplayer deneyimi sunacak. Kariyer modu da oyuncular oluşturmak ve online karakter inşa sağlayan online oynamak için getirilecek
Sistem gereksinimleri:
-----------
İşletim Sistemi: XP
Ekran Kartı: 32MB
Ram: 128 MB
CPU: 800 GHz



.Open "Sistem" klasörüne
"ArmyOps" Simge üzerinde 2.Click oynamak


Download:Hotfile



veya
Download:FileServe



veya
Download:Fileserve



veya
Download:Keepfile









0 Yorum:

Yorum Gönder