24 Kasım 2010 Çarşamba

Rugby 08






Rugby 08 [RIP - Sadece 257MB]
Publishee: Electronic Arts | Modu: Singleplayer, Multiplayer | ESRB: Everyone | PEGI: 7 + | 257 MB
Tarz: Spor

Deneyimi en iyi takım ve hep küresel üstünlüğü için toplandı oyunculara meydan Fransa Rugby Dünya Kupası 2007 heyecanı tüm olarak. Bir ulusların kaderini size yorucu bir altı haftalık Rugby Dünya Kupası kampanyasıyla resmi lisanslı milli takımlar ve güç sizin yollarından biri kontrol altına almak sizin elinizde.
Özellikleri:
- Dünya Own: Fransa Rugby Dünya Kupası 2007 döneminde yorucu bir altı hafta sürecek kampanya boyunca Güç yolunuzu. Kadrosu rotasyon ve oyuncu yaralanmalar yönetin ve kullanıcı dostu bir oyun içinde, bilgi merkezi ile tüm turnuvanın ilerlemeyi izlemek.
- Otantik Defansif Oluşumları: Şimdi Otantik Defansif Formasyonları ile favori takım stili taklit edebilirsiniz. senin tarafına ivme tutmak için sinek üzerinde savunma ayarlayın.puan, alan konumunu ve daha fazla dayalı savunma strateji değiştirerek stili saldıran Counter Rakiplerinizi.
- Rugby Dünya Kupası Challenge: Modern ekipleri kullanarak Rugby Dünya Kupası tarihinin 30 klasik anlarını üzerinde Replay ve özel Rugby Dünya Kupası vurgulamak videoları kilidini.
- Tüm Yeni Set Pieces her saldırı üzerinde tam komutu alın ve gelişmiş itme ve dönme kontrolleri ile yaralamak. lineout taç atışı, acemi oyuncu için basitleştirilmiş bir pick-up-and-play kontrol sistemi ile kolay bakmak veya gerçek yanlısı için oyun stratejisi geliştirmek için gelişmiş mekanik ustası olun.
- Yeni Kicking Mekanik: gizleniyor master yeni tekme metre kullanın başladı ve bu anahtar ceza ve dönüştürür puan.
- Yeni Kamyon ve Zoom kamera açıları: With rucks ve scrums üzerinde yakınlaştırma tarafından alan tüm eylem üzerinde özel kamera açıları görülmemiş bir düzeye, sıfır.oyun dönüştürmek kazanan o yuvası olarak sabitlenmesini net bir açı var.
- Orijinallik: Play Webb Ellis Kupası için dünya sahnesinde nihai zafer için gitmek gibi kendi resmi Rugby Dünya Kupası kit içinde milli takım olarak.
- Yaratıcı Puanlama: tek oyuncu eylem Puanlama daha fazla eylem hattı denemek için yakın hamle olarak zorlaşır. Izlemek CPU size puan daha stratejik yollar yaratmak zorunda savunma kadar sıkılaştırır gibi.
Kurulum Notları:
1). unrar
2). _unpack.bat çalıştırın ve bekleyin
3). oynuyor!
ScreenShots:

Download:Hotfile


veya


Download:Fileserve
veya


Download:sharingmatrix
veya
Download:keepfile






0 Yorum:

Yorum Gönder